awards_90

Ondernemingen

Gezondheidsmanagement in bedrijven

Gezonde medewerkers – Een gezonde organisatieVoorkom-stress: BrainLight ontspansystemen bedrijven

Medewerkers zijn de belangrijkste bron van een onderneming het gaat erom deze te beschermen en te prikkelen juist in onze huidige tijd van snelle veranderingen. Een actief gevoerd gezondheidsmanagement betekent ook een juiste investering in het sociale en menselijke kapitaal en leidt tot meer en betere prestaties bij zowel de medewerkers als ook de onderneming zelf.

Veel ondernemingen hebben dan ook de noodzaak van een goed gevoerd gezondheidsmanagement onderkend en daarbij de brainLight systemen als mogelijkheid te ontspannen opgenomen. Daardoor worden de arbeidsomstandigheden verbeterd, stress beperkt, burn-out voorkomen, de gezondheid behouden en de mogelijkheden te presteren vergroot.
Het is van groot belang dat het “gezondheidsmanagement” door de leidinggevenden wordt gedragen
en het daadwerkelijk in de onderneming wordt uitgevoerd.

Efficiency en een hogere productiviteit zijn derhalve direct aan het gezondheidsmanagement gekoppeld. Er ontstaat als het ware een win-win situatie voor de medewerkers en de onderneming zelve. Het imago van de onderneming als goede werkgever in de zin van het nemen van sociale verantwoordelijkheid voor zijn medewerkers wordt hierdoor sterk verbeterd.

Talrijke bedrijven als Unilever, Shell, Google, Apple, BMW, Siemens, Johnson-Johnson en zeker ook de kleinere bedrijven en organisaties gebruiken onze systemen al dan niet in speciaal daarvoor gemaakte rustruimten.

Werkgevers kiezen uit puur praktische overwegingen voor ons best verkochte systeem namelijk de “3D Gravity Plus”.

Kijkt u ook eens op deze site onder het menu “duurzame inzetbaarheid”

Beste werkgevers

logo_en

EPSN0030,Medium

logo_en