awards_90

Over ons

ueberuns.0ba2eab2We zijn een onderneming die ontspannings-technieken ontwikkelt en verkoopt.
Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1988 dus ruim 25 jaar zijn we bezig de levenskwaliteit van onze klanten te verhogen. De thema’s ontspanning, stress-reductie en mentale trainingen behoren tot onze belangrijkste activiteiten. Daarbij heeft de mens en zijn ontwikkeling altijd in het middelpunt van onze activiteiten en ideeën gestaan. Wat met een eenvoudig koptelefoon-lichtsysteem begon is vandaag de dag verder ontwikkeld tot een hoogwaardig ontspanningsconcept. Met onze innovatieve technologie bieden wij een diversiteit van systemen en diensten aan. Deze systemen ondersteunen onze hersenen met geavanceerde audio-visuele technologie en prikkelen ons geestelijk vermogen.
De techniek wordt gecombineerd met een 3D Shiatsu-massagestoel met een unieke geïntegreerde bodyscan. Het geheel zorgt voor een juiste lichamelijke en geestelijke regeneratie. Met deze ontspannings-techniek voor lichaam én geest en de daarbij behorende brainLight produkten zijn we uniek op de Internationale markt.
Vele gebruikers van onze systemen zijn zeer enthousiast en overtuigt van de ontspannende werking.

In 2012, 2013 en 2014 werden we onderscheiden met de Plus X-Award een prijs voor het beste produkt waarbij onderdelen als ergonomie, functionaliteit, hoge kwaliteit en innovatie belangrijke graadmeters zijn.
Bedrijven waaronder Unilever, BMW, Siemens en Shell en vele andere grote en kleinere bedrijven zijn in het kader van het bedrijfs-gezondheidsmanagement en duurzame inzetbaarheid van de medewerkers onze systemen gaan gebruiken.
De medewerkers hebben daar tijdens het werk maar vanzelfsprekend ook in de privé-situatie zeer veel baat bij.

Wij zien het als onze taak ook in de toekomst het leven en de gezondheid van de mensen verder te verbeteren.